news comments activities projects people support media archive links
              български

 

not avaible in english

След като Big Brоther изпълни своята мисия и в резултат на това остави непреодолима празнота в телевизионната душа на зрителя, Сдружение Е80, с грижа за психичното и гражданско здраве на нацията, предлага на политическите партии, които подготвят своята предизборна стратегия, да излязат пред смълчания електорат с конкретни воайорски проекти.
Избирателите вече умеят да наблюдават дискретно недискретното ежедневие и ако политически жаргон на вашата пария подходящо резонира с езика на бита напълно възможно е с този проект да осъществите идейното ограмотяване на българина в посока на това да различава ляво, център и дясно не само по имената на политиците, заемащи това пространство.

Пуснете избирателите в дома на вашата Партия.
Осигурете ежедневно 24-часово наблюдение в кухнята на партийния живот.
Възложете си мисии с публично договаряне на изпълнението и разпределението на ролите.
Не щадете екипа си от възникващи конфликти.
Не прикривайте служебните и/или лични страсти, нито идейни несъгласия.
Модерирайте вътрешните конфликти подлагайки ги на гласуване чрез SMS.

С малко смелост при изпълнението на воайорска предизборна стратегия вие ще направи избирателите по-внимателни и критични по отношение на идеите, чрез които се интрепретират личните им възможностите им за развитие и нормален живот. Възможно е да започне процес на разпознаване на идейните различия между политическите субекти и да се формират предпочитания, преодоляващи православното желание за чудо, стандартния балкански мачизъм, синдрома "Хубава жена" и други неблагополучия сполетели политическата сцена.

Помислете не е време поне едно от съкровените професионални желания на Бойко Борисов да се изпълни без уговорки и ограничения.

 
about us (c) E80 Association
Exit Strategies & Projects

Sofia Bulgaria info@e-80.info